abas pentru prelucrari metalice

abas pentru prelucrari metalice

 

Controlul distributiei si a productiei in fabricarea si prelucrarea metalului

Industria metalelor se caracterizeaza printr-un procent ridicat de IMM-uri care furnizeaza producatorilor mai mari, inclusiv celor din automotive, electronice si constructii. Concurenta pe aceasta piata este acerba, iar odata cu externalizarea, logistica si presiunile economice tot mai mari sunt cautate noi modalitati de a tine mai aproape clientii si de a castiga avantaje competitive.

Prelucratorii de metral trebuie sa isi mentina flexibilitatea la schimbare in timp ce pastreaza sistemele de operare ale lantului de aprovizionare eficiente. Ei trebuie sa stabileasca un mod productiv de a colabora cu clientii pe proiecte si de a gestiona resursele la nivel global, pentru a-si indeplini targetul. In scopul de a alinia planurile lor de productie cu cererea clientului, fabricantii de metal trebuie sa se integreze perfect in procesele proprii ale clientului. Ca rezultat, sistemele integrate sunt esentiale, aducand proiectarea, managementul ciclului de viata al produselor si serviciile impreuna intr-un mod in care se poate prezice, actiona si schimba rapid, in conformitate cu nevoile clientului.

abas ERP pentru industria de fabricatie a metalului si prelucrari metalice integreaza date si procese pentru a va oferi o mai buna vizibilitate in nevoile clientului, operatiunile de productie si in lantul de aprovizionare extins. Acestea va permit sa raspundeti rapid la schimbarea mix-ului de produse ale client si sa scurtati timpii de lansate. In plus, aceasta solutie software ERP va economiseste timp si bani in procesul de aprovizionare, permitandu-va sa cumparati materii prime, atunci când aveti nevoie de ele la cel mai bun pret posibil. De asemenea,  va ajuta sa utilizati echipamentele din fabrica si  inventarul cat mai eficient posibil. abas ERP va ofera flexibilitatea de a elimina rapid timpii morti, cu o acoperire completa atat pentru functionalitatille de baza cat si pentru operatiunile externalizate.

Interesat de acest subiect?  DISCUTA CU UN CONSULTANT ABAS

___________________________________________________________

Suport pentru cerintele ale celor din productia si prelucrarea metalului

abas ERP iti ofera tie si echipei tale unelte sa:

– Realizezi o modalitate de a produce componente mai bune, mai repede, mai ieftin
– Imbunatatesti managementul ambalarii si  al livrarii
– Administrezi loturile in depozit
– Consolidezi informatiile relevante despre clienti si prospecti.

 

Demo abas ERP

Afla mai multe despre acest produs! VIZUALIZEAZA TOATE MODULELE ABAS

 

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum