Module

Aprovizionare – Fa ca fiecare achizitie sa conteze

Necesitatea de a controla costurile in fata cresterii concurentei globale continua sa reduca marjele de profit. Este nevoie ca fiecare achizitie sa conteze daca doresti sa iti pastrezi cheltuielile la minimum si sa iti imbunatatesti procesele de baza.

Cu abas ERP iti poti urmari exact performanta furnizorilor, fluctuatia preturilor si discounturile pentru a consolida parteneriate profitabile. abas reduce costurile  prin optimizarea procesului de plasare a comenzilor si prin minimizarea nivelului stocurilor, in timp ce mentine acoperirea adecvata a cererilor.

achizitii abas ERP 1

achizitii abas ERP 2

achizitii abas ERP 3

Highlights: 

Ramai in control.

Imbunatateste integrarea completa a achizitiilor pentru: a elimina dublarea datelor, a identifica cererile, a crea cereri si ordine de cumparare, procese de intrare bunuri si pentru a factura.

Evalueaza  performanta vanzatorilor.

Recompenseaza furnizorii de incredere cu mai multe cereri si identifica riscurile de aprovizionare si intarzierile inainte de a fi prea tarziu.

Raporteaza corect eficienta.

Analizeaza achizitiile si evalueaza facturile, listele de livrare, comenzile pentru a determina fiabilitatea livrarilor, evolutia preturilor, volumele de cumparare  si profitabilitatea produselor.

Achizitioneaza de oriunde.

Gestioneaza strategic activitatile si relatiile cu furnizorii oferind solutii personalizate pentru o mai mare productivitate.

Controleaza costurile.

Inregistreaza cu precizie costurile de achizitie si conturile de cheltuieli pentru stabilirea preturilor si reducerilor pentru oferte sau comenzi de vanzari .

 

Interesat de acest subiect?  DISCUTA CU UN CONSULTANT ABAS

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum