Module

Contabilitate costuri

 

Traseaza un curs profitabil

Asigura-i echipei instrumentele necesare pentru a trasa un curs profitabil afacerii tale. Cu contabilizarea cuprinzatoare a costurilor, echipa poate cuantifica rentabilitatea produselor si activitatilor si poate lua decizii mai bune pentru a mentine organizatia pe calea spre succes.

abas ERP nu urmareste numai costurile bunurilor si serviciilor, acesta ofera, de asemenea, instrumentele de care aveti nevoie pentru a intelege comportamentul acestor costuri in conditii diferite. Prin functia de control al costurilor se pot analiza rapid beneficiile unei activitati sau unui proces si sfatui managementul asupra caii cea mai adecvate de actiune.

cost accounting 1

CostAccounting 2

CostAccounting 3

Highlights: 

Urmarire completa.

Urmareste in mod fiabil cheltuielile sau activitatile oriunde acestea se acumuleaza pentru a ajuta la planificarea bugetului si prognozarea obiectivelor strategice.

Ia decizii informate.

Gaseste sursele costurilor asociate cu produsele sau serviciile, compara performanta reala fata de cea planificata, precum si rezultatele si ia decizii mai bune bazate pe costuri.

Aloca cheltuielile.

Creeaza virtual orice tranzactie de alocare folosind calcule configurabile si conturi sursa, tinta si de evaluare multiple.

Obtine vizualizarea de care ai nevoie.

Utilizeaza tipuri de costuri, centre si obiecte pentru a intocmi cheltuielie pe mai multe dimensiuni pentru obtinerea informatiilor utile din orice aspect al afacerii tale.

Automatizeaza procesele de contabilizare ale costurilor.

Reduce erorile si timpul de salvare cu tranzactii de alocare automata care livreaza analize ale profitului mult mai fiabile in comparatie cu munca traditionala.

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum