Module

Contabilitate Financiara – Stabileste o fundatie sanatoasa.

Sanatatea financiara a organizatiei tale este fundamentul pe care aceasta se dezvolta. O fundatie solida iti ofera flexibilitatea de a te extinde dincolo de frontierele internationale si de a diversifica liniile de business.

Nu conteaza cum sau cat de mult se extinde afacerea, contabilitatea financiara complet integrata in abas ERP ofera informatiile de care ai  nevoie pentru a raspunde la schimbarile din piata, precum si la cerintele de reglementare.

ERP Contabilitate

Highlights: 

Mentine-ti afacerea prospera.

Reduce semnificativ timpul si costurile proceselor financiare complexe cu integrarea completa a Registrului General, a  conturilor de plati,si a celor de incasat.

Conformizare usoara.

Te scapa de neplacerile impuse de realizarea conformizarii cu cele mai bune practici certificate GAAP si IFRS.

Ramai informat.

Monitorizeaza  fluxurile de numerar cu raportare si analiza a capabilitatilor care pot fi adaptate pentru a satisface cerintele tale unice.

Urmareste trasabilitatea datelor.

Inregistreaza, urmareste si acceseaza instantaneu datele din tranzactii initiate pe tot parcursul lor pana la registrul general.

Reconcilierea conturilor.

Pastreaza echipa la curent in legatura cu produsele, asigura reconcilierea conturilor si genereaza notificari de plata pentru conturile de creante.

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum