Module

Contabilitate de grup – Consolideaza-ti activele

Contabilitatea de grup reprezinta o provocare complexa si care consuma mult timp pentru contabili, care trebuie sa adune informatii disparate din numeroase companii, monede si tari. Dar aceasta informatie este mai mult decat o baza pentru contabilitatea consolidata; este ceea ce poti folosi pentru a consolida efortul de colaborare in grup.

abas ERP creste foarte mult transparenta si semnificatia datelor financiare ale grupului tau pentru a ajuta la masurarea si prognozarea performantei, rationalizarea schimburilor comerciale  inter-societate, armonizarea lichiditatii grupului si planificarea celui mai eficient mod de dezvoltare a afacerilor.

ERP Contabilitate

Highlights: 

Centralizeaza finantele grupului.

Mentine in mod eficient date pentru mai multe companii, efectueaza tranzactii si inchideri, ajustari pentru vanzarile interne si creeaza rapoarte de rezultate pentru companiile individuale sau companiile din grup, intr-o singura baza de date centralizata.

Simplifica pregatirile.

Aduna informatiile de la mai multe entitati de afaceri, contabilizeaza schimburile intre societatile din grup si livreaza un audit complet, fara erori.

Atentie la detalii.

Acceseaza usor informatii critice din orice sursa, oferind o perspectiva mai clara a soldurilor conturilor, precum si detalii de sprijin.

Sincronizeaza perioadele.

Sincronizeaza si combina sumele din Registrul General pentru companiile cu ani fiscali disparati si perioade fiscale sau chiar structuri contabile diferite.

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum