ERP LA CHEIE, 24 ORE

 

Ramaneti conectat. Mentineti-va productivitatea. Transformati-va cu pachetele abas SaaS

Atunci cand evenimentele imprevizibile fac dificila desfasurarea normala a activitatilor, o baza solida de instrumente digitale flexibile, precum ERP-ul – cu analiza datelor in timp real  – este cea mai potrivita solutie pentru a ramane productiv, adaptabil si conectat la nevoile in schimbare ale clientilor.

O noua abordare inovatoare a aplicatiilor de business end-to-end disponibile in cloud

abas Romania propune versiunea SaaS construita pentru fiecare dintre procesele cheie de afaceri. Disponibile in cloud,  pachetele abas sunt o solutie scalabila ce raspunde nevoilor de business ale organizatiilor.

Accesibil, rapid, ERP la cheie gata in 24 ore

PACHETE IMPLEMENTARE
Scalati afacerea in termenii stabiliti de dvs.

Transformarea unitatilor industriale in adevarate fabrici digitale prin integrarea tehnologiilor specifice care inoveaza, poate fi calea ideala de a optimiza procesele productive.

Transformarea digitala este combustibilul care alimenteaza super-conectivitatea: fabricile inteligente nu numai ca trebuie sa adune date dintr-o varietate de surse la nivel de sectie, dar trebuie sa le si analizeze in timp real si sa le trimita automat tuturor celor implicati in planificare. Astfel, indiferent daca vreti sa digitalizati un proces (achizitii, vanzari, planificarea productiei etc) sau toata compania, puteti alege unul dintre pachetele propuse si veti incepe in ritmul dictat de dvs. si pe perioada aleasa de dvs.  

In cloud, toate procesele sunt controlate şi coordonate, iar accesul la datele curente si cele din istoric are loc independent de pozitie. Acest fapt permite ca diversele puncte de lucru ale unei companii sa compare date-cheie intre ele si sa initieze masurile de optimizare necesare.

 


Implementarea cu succes este garantata de experienta noastra

Modelarea schimbarii si identificarea de directii cu potential de crestere este afacerea si pasiunea abas de peste 40 de ani. La nivel global, peste 4,000 de producatori se bazeaza in prezent pe abas. 93% dintre clientii nostri au ramas cu noi de-a lungul anilor; 45% lucreaza in abas de mai bine de 10 ani. Este un fapt de care suntem cu adevarat mandri si stim ca veti dori sa contruim impreuna un parteneriat pe termen lung.

Ce spun clientii nostri

STUDIU DE CAZ

Antoine Maillot - D. General QAPIROM | Convingerea mea este ca, chiar daca un ERP nu face imediat o firma mai puternica, o firma nu se poate dezvolta fara un ERP solid.

Interesat? Suna direct la : 0729 660 315

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum