Aditionale

Management de proiect – Preluati controlul proiectelor dumneavoastra

Urmarirea resurselor,  bugetelor si etapelor din mai multe proiecte, in diverse departamente poate fi usor scapata de sub control. Preluati controlul cu instrumente eficiente de management care ajuta echipa sa isi imbunatateasca planificarea si coordonarea, prin toate fazele proiectului. Prin gruparea si vizualizarea tuturor datelor relevante, afacerea dumneavoastra, poate gestiona departamente, compania, proiecte internationale pentru a livra ceea ce clientii asteapta, atunci cans se asteapta si la costurile negociate.

prod 2

prod 3

Highlights:

Vizualizati succesul.
Gestioneaza resursele si materialele pentru mai multe proiecte cu instrumente grafice interctive si vizualizeaza planurile la zi.

Imbunatatiti colaborarea.
Pastreaza echipa constienta de contextul operational ca sa poata lua masuri care aduc cele mai bune beneficii proiectului in ansamblu.

Planificati totul.
Planifica centralizat toate aspectele proiectului inclusiv inspectii, aprobari ori planuri de marketing.

Controlati profitabilitatea.
Creaza bugete, urmareste costurile si previzualizeaza efectele schimbarilor pentru a asigura profitabilitatea proiectului.

Ramaneti in target.
Ofera o imagine reala a starii proiectului cu acces instantaneu la comenzi, schimbari, rapoarte de cheltuieli, facturare, informatii despre client si multe altele.

Interesat de acest subiect?  DISCUTA CU UN CONSULTANT ABAS

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum