abas WMS

DISCUTAȚI CU UN CONSULTANT

Operațiunile de fabricație de astăzi sunt vaste și complexe, de aceea este important să alegeți un sistem ERP cu un modul de Producție puternic, care să vizeze nișa industriei dvs. Întrucât fabricarea reprezintă probabil cele mai mari costuri operaționale, veți dori un software capabil să identifice blocajele de producție, să asigure o calitate de top, o metodologie testată internațional, care să înglobeze bune practici și să prevadă cerințele viitoare de producție și digitalizare.

De ce utilizare în sistem modular?

Prin folosirea soluției ERP bucată cu bucată, afacerea dvs. obține mai mult timp pentru a se adapta, de ex. aveți timp între lansări, pentru a instrui angajații și a face ajustări acolo unde este necesar. De asemenea, puteți distribui costurile pe tot parcursul crizei financiare, achiziționând numai în funcție de provocările afacerii dvs.

abas se livrează complet, cu instruire pe modulul WMS, iar accesul la restul de module se face solicitând training și asistență pe noua zonă. Astfel, veți avea toată aplicația pe care o puteți folosi în ritmul impus de dezvoltarea întreprinderii.  

abas WMS: Știți în orice moment unde și în ce stadiu se află produsele dvs. Digitalizați complet procesele de logistică.

Sistemul de gestionare a depozitelor al abas ERP vă ajută să corelați și să gestionați strategic depozitele și stocurile fizice ale companiei. Folosind acest instrument, puteți menține ierarhii gestionabile și puteți avea o imagine de ansamblu asupra materiilor prime, a produselor finite, a materialelor pentru onorarea comenzilor, pieselor de schimb și a materialelor operaționale – pentru o productivitate maximă și eficiență a costurilor.

abas WMS transformă toate operațiunile din depozit în operațiuni simple, intuitive și fără hârtii, bazându-se pe identificarea prin citirea codurilor de bare.

BENEFICII

Știți sursa și destinația 
√ Urmăriți stocurile din mai multe locații
Eficiență maximă
√ Programarea dinamică și în timp real a operațiunilor care au loc în depozit
√ Monitorizarea consumurilor de materii prime pe întreg fluxul de producție
√ Respectarea standardelor de calitate prin monitorizarea până la nivel de lot a materiilor prime, subansamblelor și a finitelor
√ Reducerea costurilor asociate resurselor de inventar necesare
√ Optimizarea mișcării în depozit atât a materiilor prime, cât și a produselor finite
√ Reducerea timpilor morți din depozit
√ Scăderea costurilor de manipulare
√ Îmbunătățirea vizibilității în depozit și a trasabilității produselor din inventar.

 

COMANDATI MODUL WMS

Cum susține abas ERP gestionarea depozitelor:

  • Cartografierea exactă a structurii stocului
  • Scenarii de rezervare configurabile
  • Transfer simplu de rezervări
  • Preluarea optimizată a traseului
  • Pregătirea planificării livrărilor/expedierilor

 

 

 

 

 

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum