Module

 

ERP Vanzari – Castiga mai mult

Indiferent de industria in care activezi, clientii sunt cei care iti conduc afacerea. Trendul in ziua de astazi este o mai mare economisire din partea clientilor decat oricand, prin urmare, echipa de vanzari trebuie sa se asigure ca fiecare interactiune este relevanta si valoroasa avand ca finalitate obtinerea unui numar mai mare de clienti – lucrul asiguta de modulul abas ERP vanzari.

Eficientizarea preluarii si procesarii comenzilor, managementul pipeline-ului de vanzari, precum si datele de performanta ale produsului sunt esentiale pentru ca afacerea  sa ruleze eficient. abas ERP merge mai departe, acesta furnizeaza informatiile de care echipa de vanzari are nevoie pentru a face oferta potrivita clientului potrivit, la momentul potrivit.

sale 1

sale 2

Highlights: 

Eficientizeaza procesarea comenzilor.

Elimina erorile si intarzierile cauzate de procesele manuale, mentinand o evidenta exacta a tuturor tranzactiilor.

Livreaza o buna experienta clientilor.

Inregistreaza cu usurinta si mentine ordinele de cumparare generala (blanket orders), stabileste preturi si oferte specifice clientului, planifica promotii si urmareste loturile si numerele de serie.

Vinde oriunde.

Solutii mobile customizate pentru managementul vanzarilor care garanteaza accesul instant si controlul asupra datelor relevante – oricand, oriunde.

Castiga perspectiva.

Monitorizeaza si evalueaza procesele de vanzari end-to-end, inclusiv informatiile despre clienti, istoricul de ordine si de plata, detalii de transport, precum si performanta produsului.

 

Interesat de acest subiect?  DISCUTA CU UN CONSULTANT ABAS

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum